Pop Up SMILE JUICERY al Centre Comercial Roca Village

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

U) Centre Comercial Roca Village C) B a r c e l o n a  A) 2015 S) 6 m2

[cat]  El projecte per a SMILE Juicery al Centre Comercial Roca Village és el d´un Pop Up fresc i divertit que parteix de la idea de reproduïr, en tamany gegant, el packaging dels seus productes. Es tracta d´un disseny net i acurat que no només transmet la qualitat del producte, sino també els valors de la marca: sucs ecològics produïts a la pròpia Masia. La creadora de l´imatge corporativa de Smile Juicery és la dissenyadora gràfica Txell Calvo, amb qui hem treballat el concepte i la construcció de l´stand adaptant les línies sobries, els colors pastel i els materials llisos del model original,  a l´imatge unitaria i estiuenca que el Centre Comercial vol donar als food trucks itinerants. Smile Juicery té una línia de plans Detox i saludables, basats en sucs  100% naturals i ecològics. L´ stand va ser construït per l´empresa especialitzada Mira imagen

[esp] El proyecto para SMILE Juicery en el Centro Comercial Roca Village es el de un Pop Up fresco y divertido que parte de la idea de reproducir, en tamaño gigante, el packaging de sus productos. Se trata de diseño limpio y cuidado que no sólo transmite la calidad del producto, sino también los valores de la marca: zumos ecológicos producidos desde la propia Masia. La creadora de la imagen corporativa de Smile Juicery es la diseñadora gráfica Txell Calvo, con quien hemos trabajado el concepto y la construcción del stand adaptando las líneas sobrias, los colores pastel y los materiales lisos del modelo original, a la imagen unitaria y veraniega que el Centro Comercial quiere dar a los food trucks itinerantes. Smile Juicery tiene una línea de planes Detox y saludables, basados en zumos 100% naturales y ecológicos.El stand fue construido por la empresa especializada Mira imagen

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: