HOTEL EN ARENYS, MARESME. BARCELONA

El pase de diapositivas requiere JavaScript.

U) – C) MARESME  A) 2014-2015 S) 1.700m2                                       En col.laboració amb MU estudio arquitectes

[cat] L´hotel Vila Arenys és un Hotel familiar de nova construcció a la Rambla de Bisbe Pol, d´aquesta petita vila del Maresme. Es tracta d´un edifici de nova construcció, on se´ns demana com si fos un concurs, una proposta d´interiorisme, la realització de la qual no es farà segons aquesta proposta.

[esp] L´hotel Vila Arenys es un Hotel familiar de nueva construcción en la Rambla de Bisbe Pol, de esta pequeña población del Maresme. Se trata de un edifici de nueva construcción, en el que se nos pide, a modo de concurso, una propuesta de interiorismo, la realización de la cual no se hará según esta propuesta.

Anuncios
A %d blogueros les gusta esto: